VORES FORMÅL ER AT SKABE

DET OPTIMALE LYSMILJØ

HVAD

LIGHTPLANNNER er en lysdesignvirksomhed, der assisterer belysningsprojekter fra start til slut. Vi håndterer alle aspekter indenfor teknisk rådgivning, lysdesign, produktsalg, projektledelse og programmering af lys.

Vi er et team af specialister der, med udspring i København, servicerer virksomheder over hele Danmark. Vi samarbejder indgående med bygherre, arkitekter og virksomheder direkte.

HVORDAN

I dialog med vores kunder skaber vi den optimale balance mellem lys, rum og funktion med det resultat, at vi etablerer de bedste forudsætninger for overskud, koncentration, fokus, produktivitet og effektivitet hos den enkelte medarbejder.

I naturlig forlængelse af de betydelige gevinster der skabes gennem et godt arbejdsmiljø, er alle vores løsninger energieffektive.

LIGHTPLANNER

Med vores mange kompetencer indenfor lysdesign, kan vi rådgive bredt og implementere lysets potentialer optimalt. Målet er altid at skabe kompromisløse lysdesigns med focus på helhed mellem design, programmering og teknisk installation.

Teamånden ligger ikke fjernt for direktør og stifter af LIGHTPLANNER Casper Brandis. Med en fortid som professionel ishockeyspiller ved han, at man kan opnå meget mere ved at løfte i flok. Sideløbende med ishockeykarrieren uddannede han sig til elektriker og det var her hans interesse for lys blev skabt. En interesse der hurtigt kom til at række ud over selve de tekniske installationer, fordi han blev fascineret af hvor stor betydning lys har for vores omgivelser.

Lys sætter stemningen og det er balancen mellem lys og skygge, der får rummenes kvaliteter og materialer til at stå frem. For os handler godt lysdesign om at skabe balance mellem lys og arkitektur, men vigtigst af alt om at skabe rum der er rare at opholde sig i. Kort fortalt brænder vi for, at skabe det optimale lysmiljø for mennesker.

Casper Brandis har en bred erfaring med belysning til kontorer, offentlige bygninger og boligen

Casper Brandis

CEO

cb@lightplanner.dk
+45 26 85 95 90
Anton Flyvholm er lysdesigner og belysningsrådgiver hos Lightplanner

Anton Flyvholm

Lighting Designer

af@lightplanner.dk
Rasmus Bang Kargo er projektleder og teknisk rådgiver med speciale i lysstyring hos Lightplanner

Rasmus Bang-Kargo

Project Manager & Lighting Control

rbk@lightplanner.dk
Jens Knudstrup Trolle er designchef hos Lightplanner og står for specialdesignede løsninger og lysdesign koncepter

Jens Knudstrup Trolle

Head of Design

jkt@lightplanner.dk

Mimi Ravn

Community Manager

mr@lightplanner.dk

Går I med tanker om nyt lys?

Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.