TEC

KUNDE

TEC

LOKATION

Storkøbenhavn

OPGAVE

Til fire TEC-lokationer i Storkøbenhavn, har vi stået for en modernisering af lyset, for at kunne imødekomme nye krav og standarder for arbejdsbelysning. Målet var at skabe et energibesparende og bæredygtigt lysdesign. 

Lyset er programmeret i forskellige lysscenarier, der passer specifikt til TEC’s krav og behov i de forskellige rum. 

”Det kan tydeligt aflæses på bundlinjen efter Lightplanner har hjulpet os med en moderne, energioptimerende belysning. Vores elever arbejder med mange forskellige praktiske opgaver, hvor det et vigtigt med et højt lysniveau, og her er det nye lys meget bedre end vores gamle løsning. Det er rart at lyset er programmeret i zoner, så vi ikke skal tænke over at tænde og slukke det når vi bevæger os rundt i bygningen.”

GITTE SVENDSEN

Projektleder, TEC

LEVERANCE

LYSDESIGN

Samlet lysdesignplan for de fire TEC-lokationer, med ideoplæg, koncept, skitsering og projektering.

TEKNISK RÅDGIVNING

LIGHTPLANNER har rådgivet om armaturvalg, belysningskrav og lysprogrammering, samt beregnet energibesparelserne ved den nye LED-løsning. 

LYSPROGRAMMERING

Lyset er sensorstyret og programmeret i scenarier, for at sikre et bæredygtigt elforbrug. Lokalerne er store og de forskellige scenarier betyder derfor, at lyset er programmeret til specifikke arbejdssituationer, der oftest ikke kræver at hele lokalets er belyst på samme tid.

Går I med tanker om nyt lys?

Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Dansk