HAVNEGADE

KUNDE

JEUDAN

LOKATION

København K

PERIODE

2020 - 2021

SCOPE

LIGHTPLANNER har designet belysning til de historiske bygninger Havnegade 21-27, der nu er omdannet til moderne kontorer. De fire bevaringsværdige bygninger repræsenterer fire forskellige tidsaldre i dansk arkitekturhistorie, hvis udtryk spænder bredt fra en trappeopgang dekoreret af Poul Gernes, til mere klassiske detaljer som ornamenterede stuklofter og originale træbjælker.

I lysdesignet har der været fokus på at fremhæve den enkelte bygnings originale detaljer og kvaliteter, samtidig med at der skabes et sammenhængende design på tværs af bygningerne. Denne sammenhæng understøttes af ét samlet, trådløst lysstyringssystem – Encelium – der giver mulighed for at ændre og udvikle bygningens belysning løbende, så det passer præcis til rummenes brug og behov.

“Lightplanner er en stabil samarbejdspartner, der altid er garant for god kvalitet. Når Lightplanner er involveret i vores projekter oplever vi et løsningsorienteret samarbejde og er sikret velfungerende løsninger, som vores kunder udtrykker stor begejstring for.”

JEPPE HESTEHAVE

PROJECTCHEF, JEUDAN

LYSDESIGN

I lysdesignet er der skabt en moderne kontorlysning, der passer ind i de historiske rammer. Belysningen er tilpasset de enkelte rums unikke detaljer og forløb, hvor belysningen fremhæver arkitekturen uden at gå på kompromis med de funktionelle behov. Lysdesignet indeholder flere specialløsninger, hvor armaturophæng er specialdesignet, for at sikre den bedste implementering i de bevaringsværdige bygninger. 

LYSPROGRAMMERING

Bygningens belysning er styret af det netværksbaserede system Encelium, der sikrer en samlet styring af lyset, mens det samtidig giver mulighed for at tilpasse lysfunktionerne løbende alt efter behov.

Lyset er programmeret efter en række standarder, der sikrer en optimal kontorbelysning, ved at balancere rummenes direkte- og indirekte belysning i forhold til hinanden.

Går I med tanker om nyt lys?

Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Dansk