KB TENNIS

KUNDE

KB

LOKATION

FREDERIKSBERG

OPGAVE

LIGHTPLANNER har skabt lysdesignet til 5 af KB Hallens indendørs baner. Hallen ønskede en energioptimering af deres eksisterende løsning og et lysdesign der kunne opfylde belysningskravene til klasse II, godkendt til regionale og lokale turneringer. 

Den nye moderne LED-belysning halverer hallens årlige elforbrug og vi har yderligere programmeret lyset i forhold til banebookingen, så lyset ikke står unødigt tændt på baner der ikke er i brug. Dette sikrer både et bæredygtigt elforbrug for hallen og forlænger samtidig armaturernes levetid.

LYSDESIGN

Armaturernes forløb og placering er inspireret af hallens organiske arkitektur. For at undgå blænding af spillerne, er belysningen placeret langs banerne. Hvert armatur har en hældning på 15 grader ind mod banen, for at sikre en jævn fordeling af lys på hele banen.

TEKNISK RÅDGIVNING

LIGHTPLANNER har stået for teknisk rådgivning af armaturvalg og belysningskrav, samt energiberegninger af energibesparelser ved den nye LED-løsning. 

LYSPROGRAMMERING

Lyset er programmeret i forhold til hallens buede form, så intensiteten er 100 % midt i hallen og falder procentvis i takt med at loftshøjden bliver lavere. Dette sikrer en ensartet lysstyrke på hele banen.

Lyset er yderligere programmeret til at følge banebookingen, så der kun er lys på de baner der er i brug. 

Går I med tanker om nyt lys?

Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Dansk