TORVEHALLERNE

KUNDE

Jeudan

LOKATION

København K

PERIODE

2019 - 2020

OPGAVE

Til Torvehallernes forplads har LIGHTPLANNER designet og programmeret lysprojektioner, der skaber en hyggelig stemning på forpladsen efter mørkets frembrud. I lysdesignet har der været fokus på balancen i overgangen mellem byrummets generelle gadebelysning og den indendørsbelysningen der strømmer fra Torvehallernes store glasfacader. 

Lysprojektionerne skaber lyszoner omkring pladsen siddepladser, hvilket og gør pladsen til et aktiv for Torvehallerne også efter mørkets frembrud. 

LYSDESIGN

I designet er der arbejdet med ”usynlige lyskilder” der ikke fylder på pladsen, så det kun er selve lyset der er i fokus. Armaturerne er derfor placeret på en lygtepæl, så man kun oplever lysprojektionen på selve pladsen. De mønstrede lysprojektioner er inspireret skyggeaftegninger fra pladsen træer og skabt ud fra en tegning af frugter og grøntsager, som reference til de varer der sælges på Torvehallernes forplads. Lyset har et varmt skær der er holdt på et lavt niveau så pladsen ikke virker overbelyst, men i stedet fremstår hyggelig og stemningsfuld efter mørkets frembrud.

Går I med tanker om nyt lys?

Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Dansk