PRIVAT BOLIG

KUNDE

PRIVAT

LOKATION

FREDERIKSBERG

PERIODE

2019

OPGAVE

Belysning i hjemmet har stor betydning for både indretning og boligens stemning. Hos LIGHTPLANNER ønsker vi at skabe den optimale belysning i hjemmet, ved at fokusere på at få funktion, hygge og personlig stil til at gå op i en højere enhed. 

Til en privat bolig på Frederiksberg har LIGHTPLANNER skabt et lysdesign der binder belysningen sammen med resten af boligens interiør, samtidig med at der skabes et godt lys der understøtter rummenes brug og funktioner.

LYSDESIGN

I lysdesignet har vi fokuseret på sammenhængen mellem lyskildens design, selve belysningen og den funktion lyset er tiltænkt. Hos LIGHTPLANNER har vi stor viden om hvilke belysningsprodukter der findes på markedet og rådgiver om både design, tekniske installationer og styring af lyset. Til denne bolig har der været fokus på balancen mellem direkte rettet- og indirekte belysning, for at skabe en god grundbelysning i rummene. Det direkte lys er placeret over spise- og køkkenbord hvor det er brug for et højere belysningsniveau end i resten af rummet, mens den indirekte belysning bruges som stemningsskabende element i indretningen.    

LYSPROGRAMMERING

Lyset over køkkenbordet kan justeres op og ned på selve lampen, hvilket udvider rammen for brugen af køkkenalrummet. Der kan derfor både skabes i et godt arbejdslys ved køkkenbordet, men også en dæmpet belysning der skabes en hyggelig stemning i hele køkkenalrummet. I programmeringen af lyset har der været fokus på at skabe en brugervenlig løsning, der gør det let at tilpasse lyset til den stemning man ønsker. 

Går I med tanker om nyt lys?

Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Dansk